Herkezin yaratılışı gereği fıtratında itibar görme , yükselme ve başarılı olma arzusu vardır ... Bunun için çoğumuz çoğu insan nefsine yenilir ve farklı yollara başvurur oysa herşeyi danışabileceğimiz isteyebileceğimiz yegane gü. ' e danıştığımızda hakkımızda hayırlı olan şeyi bize nasip edecektir...

'Bana dua ediniz duanıza icabet edeyimAllah’ın “EL-BEDİ” isminin zikrine her gün (86) defa okumaya devam eden kimseler kısa zamanda ummadığı ve beklemediği yerlerden yardımlar görür,imkanlar ve fırsatlar doğar,çeşitli nimetlere kavuşarak zengin olur.
Bu ismin zikrine devam eden kimseler şeref ve itibar sahibi olur,yüksek makam ve mevkilere  ulaşırlar.Bu simin zikrine devam ettikçe sürekli yükseliş olur,duraklama ve gerileme söz konusu olmaz.
Ayırca bu simi zikretmeye devam eden kimselerin kalbinde bir müddet sonra hikmet pırıltıları meydana gelir ve kimsenin bilmediği konulara ve ilimlere vâkıf olur.
kaynak:Dr.Arif Arslan(Allahın İsimlerinin sırları)' diyor yaratan ve o vaadinde asla dönmez bu yüzden de dua ederken şüpheye düşmemeliyiz....


Yorum Gönder

 
Top